My Hero. MUST SEE!!

Sunday, November 22, 2009

Okey, okey... Aku tulis lah ni!

Aihhh... na tulis blog pun kena paksa. Aku macam dah malas na menulis lagi. Penat tau tak? Ini pun hasil 'anjingan' dari Jen dan Ammar. Terima kasih bagi aku booster!


sighing and wiping a few drops of sweat, as a result from thinking what is the most appropriate words to write as an intro


Malas nya aku. Tapi aku lebih malas na buka Facebook, sebab tak ada apa-apa. uhh... Dah la bila aku click The Sim 3 tu macam tak bergerak saja. Oh!


Exam dah habis. Baru habis hari Khamis tu. Aku harap paper DataStructure tu lepas la. Tak mahu repeat. Lagipun biar aku jadi LEGEND! Kalaula... Kalaula...


Kini sedang duduk berehat-rehat, sambil membelek-belek catalog Avon, lepas habis tu, tengok catalog Ikea pulak. Macam banyak duit je aku na beli. Caittt.. Get a job first la dey! Ini na kerja la ni. Kerja dari rumah. Aku tolong-tolong ajar kan anak orang. Mahu? Sila berhubung. Ini serious. Aku serious tau. Lihat bagaimana aku bold kan font tu. Harga boleh runding.


Sudah-sudah. Bagi aku fikir lagi apa mahu tulis. Dem u Jen & Ammar. Penat tau menaip. Daa~